Muligheter i delingskultur og sosiale medier

Categories presentasjoner

Hvordan bruker man sosiale medier til å dele innhold og informasjon? Hvordan kan lærere, studenter og skoler bruke spennende muligheter i nye sosiale medier til å kommunisere, diskutere og utvikle?

delrett

29. oktober 2009 snakket jeg på konferansen delrett.net. Konferansen hadde tittelen «Med rett til å dele» og undertittelen «Digitale læringsressurser – opphavsrett og andre juridiske utfordringer». Jeg holdt avslutningspresentasjonen med tittelen «Muligheter i delingskultur og sosiale medier». Delrett har lagt ut presentasjonen på sine nettsider. Spennende format der du ser video av undertegnede i en rute, og slidene i presentasjonen min i en annen. Det eneste man går glipp av er overgangene på og mellom slidene, som er ganske vesentlige på enkelte deler av presentasjonene mine.

Facebook Comments
Kommunikasjonsrådgiver sosiale medier i Vy. Tidligere ansvarlig sosiale medier i Hurtigruten og i VG. Tidligere redaktør i NRKbeta.no. Bor i Oslo ved skogen, med familie, katt og Mac.