Ny jobb: Ansvarlig for leserinvolvering og sosiale medier i VG

Categories sosiale medier
Photo by Roman Kraft on Unsplash

Etter sommerferien begynner jeg i ny jobb som ansvarlig for leserinvolvering og sosiale medier i VG. Jeg gleder meg!

Digitalredaktør Espen Egil Hansen sier om stillingen min til Kampanje:

Dette blir en viktig stilling. Solstad skal være pådriver for å gjøre VGs journalistikk mer kommuniserende og han skal være en pådriver for å få i gang flere prosjekter som Haikesentralen og Vaksinesentralen. Han skal jobbe med dette strategisk og han skal jobbe med at VGs journalistikk er til stede i sosiale medier.

Naturlig nok blir ikke dette det siste du hører om denne stillingen og jobben jeg skal gjøre i VG. Jeg kommer til å spørre mye – og ta dere med på det som skal bli Norges beste på sosiale medier!

Mange leste at jeg sluttet i Carat for bare en uke siden. Det har skjedd mye på en uke, og jeg skal skrive mer om det senere.

Men vil si tuuuuuusen takk til alle som har delt på Facebook, tipset venner og kollegaer, twitret og retweetet – og ikke minst snakket med meg den siste uken. Sosiale medier og fine mennesker på sitt beste. Jeg er utrolig takknemlig.

Facebook Comments
Kommunikasjonsrådgiver sosiale medier i Vy. Tidligere ansvarlig sosiale medier i Hurtigruten og i VG. Tidligere redaktør i NRKbeta.no. Bor i Oslo ved skogen, med familie, katt og Mac.