«Engasjerende, profesjonell, faglig oppdatert, men med en avslappet og humoristisk stil. Vet hva han snakker om. Relevante og velkommuniserende illustrasjoner og eksempler.»

Kontakt meg gjerne om du ønsker foredrag om sosiale medier i din bedrift! Du kan booke meg gjennom talerlisten.no eller kontakte meg direkte.

E-post: [email protected] eller mobil 97 11 12 13. Send gjerne SMS før du ringer.

«Øyvind er en glitrende foredragsholder som er veldig inspirerende og lærerik. Han er tydelig og utfordrende.»

Fra Gullrosen til Webdagene

Jeg har holdt mange hundre foredrag, og får nesten alltid topp score på evalueringene. Jeg holder meg unna moteordene, men forteller heller med tydelige eksempler hvordan din bedrift skal forholde seg til sosiale medier. På talerlisten.no finner du eksempler på foredrag jeg kan holde, og jeg kan selvsagt også tilpasse spesielt for din bedrift.

«Solstad delivered an inspirational presentation, with deep knowledge of the present status and a good overview of emerging trends. During his speak he gave the audience a fascinating insight into the future – and highlighted how the businesses need to change. He adapted his presentation to fit with the (not very technology-oriented) audience in an impressive way. I give him my best recommendations.»

Jeg har holdt foredrag for sjenerte toppsjefer i lukket møte, for kommunestyrer, utviklingsavdelinger, markedsføringsfolk og selgere, for poltikere på Stortinget og på bedriftens sommerfest (skål!), på lokale vekstkonferanser og på Gullrosen (Rose d’Or) i Lausanne. Jeg har gått på scenen etter markedssjefen i UEFA – og levert – foran 450 markedssjefer fra hele Europa og Midt-Østen. Jeg har hoppet over fra Mac til stor notatblokk når strømmen gikk. Og sklidd på knærne inn på scenen for å fortelle om rosa underbukser (lang historie).

«I have never met anyone who knows more about digital and social media than Øyvind. I have hardly met anyone who makes better presentations than Øyvind.»

Øyvind Solstad - foredrag om sosiale medier
Øyvind Solstad – foredrag. Foto: Eirik Helland Urke

Konferanser

Her er noen stedene jeg har holdt foredrag: Rose d’or (Gullrosen), Motion, Comdays, FutureTV Monaco, en rekke arrangementer i regi av Kommunikasjonsforeningen og INMA, på Webdagene i Oslo, på arrangementer i regi av SKUP, på Hauststormen og på Høstkonferansen.

Kunder og foredrag

Jeg har hatt foredrag og oppdrag for en rekke medie- og publiseringsbedrifter, som NRK, Aftenposten, Edda Media, Nasjonalbiblioteket, Samlaget, Disney og Aschehoug, i tillegg til at jeg altså har vært ansvarlig for sosiale medier i VG fra 2012-2017, og i Hurtigruten fra 2017-2019.

Innen finans har jeg hatt kunder og foredrag for de fleste større bankene: Sparebank1, DNB, Lånekassen, Sparebanken Bien, Handelsbanken, Visma, Storebrand og Bring. For to av finanskundene mine, har jeg levert ideer som er en vesentlig del av kundetilbudet i dag.

«- Let me guess, you have rehearsed this presentation more than 50 times?
– Haha, yes! Probably around 80-100, the last one just before hitting the stage.
– I could tell.»

Jeg har undervist, foredratt og/eller jobbet på BI, Westerdahls, NKI, Høgskolen i Lillehammer og Høgskolen Kristiania. Hos sistnevnte har jeg hatt ansvar for pensum, undervisning, eksamen og sensur i «Sosiale medier og journalistikk» i skoleåret 2016/17. 60 studenter i Oslo, Bergen og Trondheim avla eksamen, og alle sto. Sju av elevene fikk toppkarakter «A».

Jeg har jobbet mye med Dyreparken og Birken. Jeg har også hatt foredrag og større oppdrag for NHO, Burger King, XXL, Netcom, Narvesen, Orkla, Møller-gruppen, Lego, Peppes, Voice, Eniro, Gresvig, Kappahl, for flere partiers stortingsgrupper, og en rekke norske byer/kommuner.

«Solstad er en kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som er befriende blottet for buzzord og banaliteter. Anbefales på det varmeste.»

Ta kontakt! E-post: [email protected] eller mobil 97 11 12 13.